Monica Barladeanu a primit o propunere din partea revistei "Tango" de a poza pentru un viitor pictorial incendiar.

Alice Nastase, redactorul-sef al publicatiei, a rugat-o pe Monica ca in cele cateva saptamani de sedere in Romania sa fie urmatoarea vedeta, dupa Andreea Marin, care sa apara pe coperta revistei Tango.
Monica Barladeanu a fost invitata speciala a evenimentului prilejuit de lansarea noii colectii de moda Razvan Ciobanu. Primita ca o vedeta hollywood-iana, fumoasa bruneta a fost asaltata din toate partile de vechi cunostinte si de reprezentanti ai presei care i-au dus probabil lipsa atat timp cat vedeta a stat in America. Coplesita de laudele de genul "Vai, ce frumoasa esti!", "Cat de bine te mentii" etc., Monica nu a observat ca ii cazuse surubul de la un cercel de aur. Bijuteria a fost recuperata intr-un final de la o ziarista binevoitoare care a preferat sa nu pastreze ca amintire cadoul primit probabil de la Bobby Paunescu.

Monica a asistat alaturi de Andreea Raicu la defilarea manechinilor in lenjerie intima si tricouri cu inscriptia "Iam so fucking precious". Sub acest motto, Razvan Ciobanu si-a lansat cea de-a 18-a colectie formata din pantaloni scurti sau lungi, cu taioare, topuri si camasi, costume de baie pretioase tratate ca rochii de seara. Prezentarea a fost deschisa de topmodelul Catrinel Menghia, care a sosit din Italia special pentru acest eveniment. La prezentarea de la Teatrul National au mai asistat Oana Roman, Raluca Badulescu, Ada Teslaru, sotia lui Mihai Albu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Diana Munteanu, Ingrid si Vanda Vlasov, Rita Muresan, Florin Moldoveanu, fostul iubit al Deliei Matache.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.