De cand s-a mutat in New York pentru aparitia pe Broadway, in urma cu doar sase luni, actrita a cheltuit incredibila suma de 14 milioane de dolari, relateaza DailyMail

Inca din luna iulie a anului trecut, starul de la Hollywood locuieste intr-un apartament din Manhattan, detinut de sotul ei, Tom Cruise. Viata sociala, din care a fost nelipsita, si-a spus insa cuvantul in ceea ce priveste cheltuielile actritei.

De-a lungul timpului, ea a fost vazuta in unele dintre cele mai scumpe restaurante si magazine din oras, de multe ori fiind insotita de fiica ei, Suri.

Publicatiile vuiesc ca, in timp ce locuitorii de rand fac economii, doamna Cruise imbunatateste economia orasului in special prin achizitii de numeroase proprietati, mai exact trei noi apartamente, pentru care ar fi platit aproximativ 10 milioane de dolari.

Sotii Cruise au mai cumparat o casa cu trei dormitoare, care a fost scoasa la vanzare pentru suma de 4,8 milioane de dolari

Lista cheltuielilor mai include:

  • Aproape 14.000 de dolari pentru cresterea lui Suri, care la doar cativa anisori are aparate de gimnastica, dar si o viata sociala asemanatoare cu a unui adult.
  • Aproximativ 7.315 de dolari pe mese la restaurante de top.
  • Peste 17.000 de dolari pe haine pentru ea si Suri, de la magazine precum Hermes si Bonpoint.
  • Circa 5.500 de dolari pe activitati culturale.
Publicatiile locale au calculat o cheltuiala totala de aproximativ 14,5 milioane de dolari, inregistrata de sotii Cruise in doar 6 luni de zile...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.