Aflata in vacanta in insula Santa Lucia, controversata cantareata britanica a fost surprinsa de paparazzi mangaindu-se pe sani si in zona intima, desi era in public. Apoi, solista a facut show pe nisip, stand in maini, facand roata si strambandu-se mai ceva ca la circ.

Cantareata britanica Amy Winehouse si-a petrecut vacanta in Caraibe, in insula Santa Lucia, alaturi de familie si de cativa prieteni.

Apropiatii familiei au crezut ca vacanta va fi binevenita pentru turbulenta solista, acesta fiind un moment propice pentru a-si mai pune ordine in haosul din viata ei, departe de tentatiile vietii de noapte londoneze.

Din pacate, Amy a profitat de vacanta pentru a se da din nou in spectacol. Ea a fost surprinsa de paparazzi pipaindu-se singura pe plaja. Fara sa-i pese ca in jur era plin de turisti, Amy si-a mangaiat singura zona intima si sanii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.