Daca, pe vremea cand era maritata, Romanita Iovan nu avea prea multe batai de cap cu copilul, de care se ocupa mai mult sotul ei, acum creatoarea de moda se vede obligata sa-l strecoare pe Albert in agenda ei incarcata.

Paparazzii CANCAN au surprins-o pe Romanita la mall in Baneasa, in compania fiului ei, pe care l-a dus la cumparaturi, cel mai probabil in cautarea cadoului perfect de Craciun. Bucuros ca a iesit la plimbare cu mama lui, Albert, in varsta de doi ani, s-a arat extrem de incantat de caruselul din fata magazinului.

Daca, pana recent, Adrian Iovan era vazut adesea in compania lui Albert, pe care-l scotea la plimbare si la cumparaturi, dupa divortul care s-a finalizat luna trecuta, pilotul apare mai mult in compania unor femei. Iovan pare hotarat sa-si refaca viata rapid sau, cel putin, sa nu fie singur.

Conform hotararii stabilite in fata instantei, Romanita i-a lasat lui Adrian un apartament, pentru a avea unde sa-l primeasca pe micutul Albert. Acesta va petrece un weekend pe luna cu tatal sau si va putea merge cu el in vacanta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.