Cele doua vedete se pregatesc sa-si faca debutul pe scena unui teatru. Desi nu este nimic batut in cuie, Oana Zavoranu si Adriana Bahmuteanu au primit propunerea de a interpreta, in regia lui Grigore Gontea, doua dintre gaitele din celebra piesa cu acelasi nume.

Nu au batut palma, insa sunt deschise pentru negocierile finale care se vor purta in ianuarie. Eventualul contract le-a fost expus cu bune si cu rele, acestea fiind anuntate ca, la o adica, vor fi nevoite sa plece in turneu. Ideea insa nu le-a picat bine sotilor lor. "Daca aude Prigoana ca plec cu saptamanile de acasa... ma incuie. Asta nu este de mine", ne-a declarat Bahmuteanca.

Nici Oana nu a sarit in sus de bucurie cand a auzit: "Sa plec eu, sa-l las pe Pepe? Nici Pepe nu m-ar lasa pe mine. As accepta cel mult la Ploiesti. Eu si sotul meu nu am stat niciodata despartiti mai mult de o zi".
Asa ca producatorul Ioan Postelnicu fie va da reprezentatii locale, fie isi va cauta alte vedete pentru acest proiect. Pana una alta, acesta trebuie sa mai gaseasca o gaita.

"Eu si Adriana suntem alea rele. Eu voi fi aia ocna de rea. Mai trebuie gasita a treia, aia careia noi ii spunem mereu sa nu se mai bage ca habar nu are despre ce e vorba", ne-a detaliat Oana. Printre propuneri s-au numarat, potrivit surselor, Teo Trandafir, Jojo si Ana Maria Prodan.