Denisa Tanase, fosta prietena a lui Hristu Chiacu, a fost desemnata manechinul anului la concursul care se desfasoara anual la Brasov.

Vinerea trecuta la Brasov a avut loc concursul de frumusete "Miss Fotomodel 2008", una dintre cele mai prestigioase competitii de profil de la noi, o rampa de lansare pentru castigatoarele din anii precedenti, asa cum a fost cazul cu Andreea Spatar sau Andreea Mantea.

Printre cele 15 participante alese pe spranceana s-a aflat si Denisa Tanase, noua iubita a lui Alex Piturca.

Fiul selectionerului a monitorizat-o foarte atent pe prietena lui, insotind-o la Brasov, la respectivul concurs. Se pare ca relatia celor doi este una cu noroc, avand in vedere ca Denisa a castigat locul 1 la editia din acest an a "Miss Fotomodel". Imediat dupa terminarea evenimentului, cei doi indragostiti au plecat direct spre Bucuresti si au aterizat in clubul Bamboo, acolo unde au sarbatorit cum se cuvine performanta Denisei.

Alex Piturca parea foarte incantat de postura de partener a unei "miss" si a facut cinste prietenilor cu sampanie scumpa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.