Dupa ce a starnit controverse in intreg spatiul viral cu noul sau videoclip, Loredana vine la Happy Hour pe 15 decembrie sa prezinte "Tzuki" in premiera la tv.
Un comedy music video despre obsesia din mass media pentru vedete si viata lor intima, un clip parodic si scandalos, un clip care poate fi citit in mai multe feluri, "Tzuki" este ultimul manifest ethno fusion pe care il propune Loredana.

Timp de 24 de ore Loredana si intreaga echipa a regizorlui Dragos Buliga au pus in aplicare ingeniosul scenariu scris de Andrei Boncea special pentru acest videoclip. Asa cum ne-a obisnuit de fiecare data, artista a fost propriu sau stilist, pentru ca fiecare dintre cele 6 tinute din clip au fost realizate exclusiv cu haine din garderoba personala.

Loredana aduce in acest videoclip atat pe Rodia, personajul pe care il interpreteaza in telenovela Regina de la Acasa Tv, cat si pe Madonna, artista cu care este din ce ce mai des comparata. Desi copiaza voit look-urile Madonnei din videoclipuri de referinta ale acesteia (Hang up, Rain, Erotica, Give it to me) Loredana nu o parodiaza pe Madonna, ci doar se joaca cu ipostaze si imagini iconice ale ei.

Analogia din ce in ce mai des intalnita dintre Loredana si Madonna, comparatiile uneori flatante, alteori ironice cu aceasta si, mai nou, muzica de inspiratie romanes, i-au condus pe Loredana si pe Dragos Buliga sa citeze intr-un mod amuzant si usor ironic toate aceste idei in videoclipul piesei "Tzuki".

Dupa "Regina", "Tzuki" este cel de-al doilea single promovat de pe albumul cu acelasi nume, editat de Loredana impreuna cu MediaPro Music.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.