Dupa o serie de aparitii publice in care a reusit sa socheze prin vestimentatia vulgara sau prin declaratii deplasate, iubitul Mihaelei Radulescu incearca sa dreaga busuiocul participnd la o noua actiune umanitara.

Sâmbata dimineata, Dani Otil a plecat la munte si a impartit saci cu alimente si haine oamenilor nevoiasi dintr-un sat uitat de lume, unde nu exista apa sau curent electric.

Rugat sa mai ramâna o zi pentru a incheia actiunea, Dani a fost nevoit sa doarma pe jos, in incinta unui camin cultural.

De data aceasta, Mihaela nu l-a putut insoti pe iubitul sau, pentru ca era ocupata cu pregatirile pentru emisiunea ei de duminica.

A aparut la un festival de film purtand blugi extravaganti (sau doar vulgari?), face declaratii picante legate de viata sexuala intensa pe care o traieste cu Mihaela Radulescu, insa Dani Otil pare ceva mai sobru cand vine vorba de actiuni umanitare.

"Contaminat” de iubita lui cu spirit caritabil, Dani Otil a raspuns afirmativ invitatiei de a se alatura unei campanii sociale de ajutorare a oamenilor din satul Chiliile, o localitate din Intorsura Buzaului unde se traieste ca in Evul Mediu.

Pentru ca in zona nu exista apa sau curent electric, Dani a avut parte de un weekend cu totul inedit, vazandu-se nevoit sa accepte, pentru doua zile, conditii de trai aproape inumane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.