Cantareata a fost nevoita sa scoata din buzunar impresionanta suma dupa ce a tinut sa stea la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din America de Sud.
Dupa ce a batut toate recordurile in materie de vanzari de CD-uri, Madonna vrea sa intre si in topul celor mai cheltuitoare vedete.

Aflata in capitala argentiniana Buenos Aires, in cadrul turneului sau mondial "Sticky and Sweet", cantareata americana s-a cazat impreuna cu membrii staffului sau la hotelul de lux Four Seasons.

Aceasta a inchiriat 110 camere pentru dansatori, backing vocals, make-up artisti, coregrafi, impresari si pentru bodyguarzii sai. Timp de cateva zile, regina muzicii pop s-a rasfatat cu sampanie, caviar si alte delicatese si a dormit intr-o camera care a costat-o 9.000 de dolari pe noapte.

La finalul sejurului, cantareata, in varsta de 50 de ani, a trebuit sa scoata din buzunarul propriu un milion de dolari pentru a achita nota de plata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.