Starul hollywoodian a fost impresionat de un documentar TV despre medium-urile care intra in legatura cu spiritele celor trecuti in nefiinta.

Binecunoscutul actor american Brad Pitt are pasiuni paranormale. Conform revistei "America's Star", actorul in varsta de 44 de ani a devenit, de curand, obsedat de spiritism si cea mai mare dorinta a lui este aceea de a invata sa intre in legatura cu persoanele trecute in nefiinta.

Starul a fost captivat de acest domeniu dupa ce a vazut un documentar de televiziune despre medium-uri - acele persoane care au capacitatea de a vorbi cu mortii.

"Documentarul "Tuning In: Spirit Channelers in America" m-a impresionat teribil. Nu m-am putut dezlipi din fata televizorului. Imi doresc nespus de mult sa pot comunica si eu cu mortii, desi sincer sa fiu nu cred ca am capacitatile necesare pentru a deveni medium. Insa vreau sa incerc sa invat de la cineva profesionist in domeniu", a afirmat Brad.

"Oricum, daca nu va reusi sa comunice cu spiritele celor disparuti, vrea macar ca urmatorul sau rol intr-un film sa fie de medium. Cauta cu disperare un scenariu cat mai bun in acest sens", a dezvaluit un apropiat al actorului american.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.