Saptamana trecuta, emisiunea care se transmitea in direct a fost intrerupta din cauza unor caderi de curent, iar luni o macara pe care se afla un operator cu o camera de filmat mobila a cedat si s-a rupt.

In ultima vreme, in emisiunea Adrianei Bahmuteanu, de la Kanal D, "La sueta cu Bahmu", se intampla lucruri de-a dreptul bizare. Dupa ce, cateva zile la rand, emisia in direct a fost intrerupta de mai multe ori din cauza unor caderi de curent, ciudateniile au culminat cu un accident care ar fi putut avea urmari tragice. Luni, in timp ce prezentatoarea inregistra editia de marti si-i avea ca invitati pe protagonistii spectacolului "Caravana lui Axinte", macaraua pe care se afla un operator cu o camera mobila a cedat si s-a rupt.

Camera de filmat a cazut chiar in mijlocul publicului, incident care a bulversat pe toata lumea prezenta in platou. In urma impactului, un barbat a fost ranit la cap, un altul la umar, iar operatorul care a incercat sa prinda camera de filmat in cadere si-a luxat piciorul.

Aceste intamplari neobisnuite, petrecute intr-un interval scurt de timp, i-au facut pe unii spectatori care participa la emisiune sa creada ca la mijloc ar fi vorba despre fenomene paranormale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.