Componentul trupei Cassa Loco, Bogdan Muresan, a fost fotografiat de paparazzii Cancan in timp ce se plimba cu familia sa printr-un centru de comercializare a mobilei din nordul Capitalei.

Dornic probabil ca atmosfera din locuinta sa fie pe placul tuturor locatarilor ei, componentul trupei Cassa Loco, Bogdan Muresan, se sfatuieste cu toti membrii familiei sale inainte de a cumpara mobilierul sau obiectele decorative. Acesta ar putea fi motivul pentru care cantaretul a fost fotografiat, marti, alaturi de sotia si fiul sau in timp ce s-a plimbat prin complexul Ikea din Bucuresti.

Familia Muresan a fost surprinsa de paparazzii Cancan la iesirea din centrul comercial fara sa fi achizitionat nimic, semn ca plimbarea a fost doar una informativa deocamdata. Nerabdator, cantaretul a profitat de faptul ca a parasit magazinul pentru a-si aprinde o tigara, mai ales ca, din cauza copilului, nu putea fuma nici in masina.

Dupa ce a savurat cateva fumuri, Bogdan si-a ajutat sotia sa ridice caruciorul in care se afla micul Luca, fiul lor, pentru a-l trece peste un gardulet. Ajunsi la locul in care isi parcasera masina, un Audi cu numere de Bistrita Nasaud, cantaretul si sotia sa si-au impartit automat fiecare responsabilitatile, semn al unei rutine bine exersate: el a bagat caruciorul in portbagaj, iar ea a pus baietelul pe bancheta din spate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.