Dornic probabil ca atmosfera din locuinta sa fie pe placul tuturor locatarilor ei, componentul trupei Cassa Loco, Bogdan Muresan, se sfatuieste cu toti membrii familiei sale inainte de a cumpara mobilierul sau obiectele decorative. Acesta ar putea fi motivul pentru care cantaretul a fost fotografiat, marti, alaturi de sotia si fiul sau in timp ce s-a plimbat prin complexul Ikea din Bucuresti.

Familia Muresan a fost surprinsa de paparazzii Cancan la iesirea din centrul comercial fara sa fi achizitionat nimic, semn ca plimbarea a fost doar una informativa deocamdata. Nerabdator, cantaretul a profitat de faptul ca a parasit magazinul pentru a-si aprinde o tigara, mai ales ca, din cauza copilului, nu putea fuma nici in masina.

Dupa ce a savurat cateva fumuri, Bogdan si-a ajutat sotia sa ridice caruciorul in care se afla micul Luca, fiul lor, pentru a-l trece peste un gardulet. Ajunsi la locul in care isi parcasera masina, un Audi cu numere de Bistrita Nasaud, cantaretul si sotia sa si-au impartit automat fiecare responsabilitatile, semn al unei rutine bine exersate: el a bagat caruciorul in portbagaj, iar ea a pus baietelul pe bancheta din spate.