MTV a pregatit pentru luna cadourilor cateva surprize inedite tinerilor milionari, dar si celor talentati.

Adolescentii din "lumea buna" vor trece la "munca de jos" in show-ul "Exiled", iar cei pasionati de dans vor avea ocazia sa urmareasca cel mai cunoscut concurs de dans care le-a adus concurentilor 100 000 de dolari, "America’ s Best Dance Crew".

Sambata, 13 decembrie, de la ora 19.00, MTV lanseaza in premiera "Exiled", show-ul in care tinerii fac schimb de familii! Daca la "My Super Sweet 16" adolescentii dadeau cele mai tari petreceri, la "Exiled" vor afla ce inseamna sa nu ai cardul tatalui la dispozitie, geanta de marca sau patrupedul in lesa. Ei se vor muta pentru o perioada in casa unor familii de conditie modesta, din tari indepartate, si vor invata sa traiasca ca un om de rand.

Cea de-a doua surpriza vine din partea lui Randy Jackson, judecatorulul emisiunii "American Idol" si castigatorul al unui premiu Grammy, care vine duminica, 14 decembrie, de la ora 20.00, la MTV, in cautarea celei mai tari trupe de dansatori! Pentru titlul de "America’ s Best Dance Crew" si 100.000 de dolari, 12 tineri talentati se inscriu in concursul gazduit de celebrul actor american Mario Lopez.

In lupta pentru marele premiu raman doar 8 echipe, iar juriul format din JC Chasez, fost component al trupei N’ SYNC, Lil Mama, coregraful Shane Sparks, Mario Lopez si insusi Randy Jackson, creierul show-lui, au misiunea de a descoperi "America’ s Best Dance Crew". In fiecare saptamana, o echipa va face o noua demonstratie! O coregrafie speciala dintr-un videoclip sau o scena dintr-un film, sunt cateva dintre alegerile tinerilor dansatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.