Elegant si clasic nu sunt tocmai cuvintele ce ar descrie stilul vestimentar al fostului iepuras Playboy, insa aceasta ar trebui sa stie faptul ca este inadecvat sa te prezinti la o prestigioasa galerie de arta doar in pantofi si lenjerie de corp, relateaza DailyMail

Fostul star Baywatch a provocat inca o data valva in jurul sau, in urma unei aparitii neobisnuite la cea mai importanta expozitie de arta din America.

Cunoscuta pentru tinutele cat mai sumare, Anderson a purtat doar o pereche de bikini cu model, de culoare portocaliu si negru, acoperindu-si totusi bustul cu un tricou larg, gri, ce cadea lasciv pe umeri.

Anderson, in varsta de 41 de ani, a sfarsit prin a-si face de cap si de aceasta data asta: s-a jucat in fata camerelor de luat vederi, unduindu-se in stilu-i caracteristic, provocator, peste picturile expuse, cu pantofiorii cu toc in aer.

Vedeta s-a prezentat la targul de arta anual, ce se intinde pe parcursul unei saptamani, pentru a vedea lucrarile fotografului si producatorului de film, David LaChapelle.

Artistul american a fost incantat sa se afiseze alaturi de aceasta si a insotit-o pentru a-i prezenta galeria.

Expozitia lui LaChapelle s-a intitulat "Jesus is My Homeboy" si a inclus o serie de imagini suprarealiste cu Iisus si diferite modele.

La expozitie, Pamela a fost insotita de Paris Hilton, care, desi mai cumintica in ceea ce priveste tinuta vestimentara, a fost in asentiment cu Pamela cand a venit vorba de distractie. Cele doua au facut poze impreuna, s-au imbratisat, iar Pamela a sarutat cu patos o fotografie ce o intruchipa.

Astfel ca, dupa parerea celor prezenti la eveniment, faimoasele blonde “au furat” show-ul expozitiei de arta Basel, din Miami Beach.

De curand, fostul iepuras Playboy a semnat un contract de 6 cifre pentru a fi noua imagine a casei de moda Vivienne Westwood si va aparea in campania de promovare a colectiei primavara/vara 2009.

Expozitia de arta Basel din Miami Beach deruleaza o selectie exclusiva de peste 250 de galerii de arta de top din America de Nord, America Latina, Europa, Asia si Africa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.