Datorita succesului inregistrat de cel mai nou film din serie ("The Dark Knight", campionul incasarilor in 2008), publicul isi doreste o noua productie regizata de Cristopher Nolan, in care sa apara, alaturi de Joker, si personaje negative din productiile mai vechi, printre care The Riddler, Cat Woman si The Penguin.

"Johnny Depp si Angelina Jolie sunt actori care pot interpreta personajele negative din Batman in stilul realistic si complex care a facut filmele lui Nolan atat de populare", a spus un oficial al Blockbuster Inc. - compania care a realizat studiului.

Alti actori mentionati de cinefili ca potriviti pentru roluri in urmatoarea productie "Batman" sunt Natalie Portman, Edward Norton, Keira Knightley, Daniel Day-Lewis, Philip Seymour Hoffman, Viggo Mortensen, Kevin Spacey si Clive Owen. Cei mai multi dintre acestia au deja in palmares roluri negative de succes.

Seria de filme "Batman", inspirata de benzile desenate cu acelasi nume, a inceput in 1989, cu Jack Nicholson in rolul principal. De atunci, au mai fost facute alte cinci pelicule, in rolul omului-liliac jucand, pe rand, Michael Keaton, George Clooney, Val Kilmer si Christian Bale.

Studiul Blockbuster Inc. a fost realizat in noiembrie, cu ajutorul a 7.500 de utilizatori ai serviciilor furnizate de organizator.