Filmul 'Five Minutes of Heaven', regizat de Oliver Hirschbiegel si avandu-i in distributie pe Liam Neeson si Marinca, participa la sectiunea 'World Dramatic Competition' a Festivalului Sundance.

Lungmetrajul lui Hirschbiegel va rula in premiera mondiala la Sundance, care se deruleaza in Utah, intre 15 si 25 ianuarie 2009, potrivit 'Variety'.

Subiectul sau este relatia dintre doi barbati de 33 de ani din acelasi oras irlandez (interpretati de Liam Neeson si de James Nesbitt), pe care ii separa optiunile politice.

Ambii au existente distruse de conflictul din anii ’60 si incearca sa lase in urma trecutul violent, ca si gruparile republicana si loialista. Scenariul este semnat de Guy Hibbert, responsabil pentru 'Omagh', iar Hirschbiegel a mai facut 'Das Experiment' si 'Der Untergang'.

Intr-un interviu acordat HotNews, Anamaria Marinca declara ca are un rol mic in 'Five Minutes of Heaven', mai precis interpreteaza o rusoaica, pe Vika.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.