10. Helen Mirren – In vara anului 2008, actrita in varsta de 63 de ani a fost fotografiata pe plaja, aratand pur si simplu incredibil in bikini (pentru poza, click aici). De atunci, actrita detinatoare de Oscar a fost inclusa in topuri de genul “Vedete cu siluete perfecte” realizate de diverse reviste americane, dovedind ca nu trebuie sa ai 20 sau 30 de ani ca sa fii considerata “Hot”.

9. Madonna - Chiar daca Madonna (50) are nevoie de ceva Botox si de o echipa de stilisti si de artisti in machiaj si hairstyle pentru a arata Hot, adevarul e ca atunci cand se prezinta la un eveniment, Madonna arata senzational. Pentru a-si mentine corpul extrem de tonifiat si pentru a deborda de energie pe scena, artista tine o dieta ce nu depaseste 1000 de calorii pe zi si petrece zilnic 3 ore in sala fitness. Pentru poza, click aici.

8. Sharon Stone – La 20 de ani, Sharon isi incepea cariera de fotomodel. La 34 de ani, facea senzatie in Basic Instinct, iar la 48 de ani ne arata ca inca merita sa fie numita “Vedeta Hot” in Basic Instinct 2. Acum, la 50 de ani, Sharon arata inca foarte bine si emana tinerete, mai ales la bratul barbatilor mai tineri decat ea. Pentru poze, click aici.

Pentru mai multe poze cu vedetele hot, click aici.