Se pare ca Blake Fielder-Civil nu a putut sa stea foarte mult departe de drogurile si astefl s-a intors la inchisoare, informeaza UsMagazine.

Blake a fost depistat pozitiv in urma testului antidrog la care a fost supus si risca sa stea in inchisoare pana in 2010, pentru ca a incalcat termenii eliberarii conditionate. Cum a aflat ca se va intoarce dupa gratii, Blake a fugit din clinica de dezintoxicare pentru a-si vizita sotia, in spitalul unde fost internata in urma cu cateva zile.

De curand, Blake a declarat ca regreta faptul ca a atras-o pe cantareata in cercul drogurilor, in urma caruia a devenit dependent de cocaine, si ca va divorta de ea pentru a o salva de la sinucidere.

In luna iulie, sotul canteretei britanice Amy Winehouse, a fost condamnat la 27 de luni de inchisoare dar a fost eliberat mai devreme, in luna octombrie, dupa ce a fost de acord sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.