Cand toata lumea se astepta la o nunta, Celia si iubitul ei Kemal s-au despartit din pricina parintilor tanarului, care nu sunt de acord cu religia cantaretei.

O prietena apropiata a celor doi ne-a povestit ca relatia a luat sfarsit din cauza parintilor lui Kemal, acestia refuzand sa tolereze o femeie de alta religie langa baiatul lor.

Tanarul, venit in Romania in 2005 cu afaceri, este musulman, iar parintii lui nu accepta nici in ruptul capului ca el sa se insoare cu o cantareata sexy, obisnuita sa se imbrace in fuste scurte si bluze decoltate.

Kemal le-a ascuns parintilor sai relatia cu Celia, insa un scandal monstruos a izbucnit totusi atunci cand acestia ar fi auzit si numai un zvon privind noua iubita a fiului lor. 'S-au certat foarte tare din cauza Celiei si l-au amenintat ca il dezmostenesc daca mai continua sa iasa cu ea.'


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.