La mai putin de o luna de la incheierea editiei aniversare de 25 ani „MTV Europe Music Awards”, MTV a stabilit deja locatia pentru gala MTV de anul viitor.

Astfel, in 2009 cele mai populare premii muzicale din Europa vor avea loc, pentru a patra oara, in Germania, tara unde a debutat in 1994! De data aceasta, MTV revine in Berlin pentru a sarbatori cei 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului! Evenimentul va avea loc joi, 5 noiembrie 2009, la arena Brandenburg Gate, cunoscuta si sub denumirea de “O2 World Arena in Berlin”.

“MTV s-a aflat mereu in relatii bune cu Berlinul. Nu numai ca am fost acolo cand zidul “a cazut”, dar cinci ani mai tarziu am inaugurat prima editie a MTV Europe Music Awards la Brandenburg Gate. Iar acum, la 20 de ani de la caderea Zidului, ne intoarcem in Berlin pentru a sarbatori evenimentul si a celebra unul dintre cele mai vibrante, inspirationale si importante orase din lume”, a declarat Bill Roedy, presedintele MTV Networks International.

MTV Europe Music Awards 2008 a avut loc la Liverpool, unde s-a inregistrat un nou succes. Platforma digitala a ajuns la 4,030,269 de vizitatori pe www.mtvema.com, iar Katy Perry, gazda show-ului, Beyonce, Pink, Duffy, The Killer, Kid Rock si Take That au performat live pe scena MTV de la Liverpool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.