Dupa mai bine de o luna si jumatate de intarziere, Irinel Columbeanu a reusit sa plateasca partial salariile angajatilor sai de la Targu Carbunesti, Gorj. Muncitorii au fost singurii care au primit banii.

Din cei 70 de angajati ai SC Construct Materia Columbeanu Targu Carbunesti, doar cei 50 de muncitori s-au vazut in sfarsit cu banii in mana, restul personalului de la birouri ramanand tot fara leafa in ajun de Mos Nicolae.

Potrivit directorului tehnic al firmei, Gheorghe Carstea, exista promisiuni ca in aceasta saptamana sa intre si ei in posesia salariilor mult asteptate.

'Motive sunt mai multe invocate, unul dintre acestea fiind faptul ca firmele cu care lucram nu au achitat datoriile pe care le au catre societatea noastra. Avem insa promisiuni ca in aceasta saptamana, pana de Mos Nicolae, sa primim si noi banii', a adaugat Carstea.

Pana atunci, atat directorul, cat si ceilalti salariati TESA sunt intretinuti de familii.

Ceva mai norocosi, muncitorii si-au rezolvat problema, dar numai dupa ce amenintasera ca nu mai vin la serviciu, ca nu au bani pentru drum.

Cu atat mai mult cu cat o parte dintre ei sunt navetisti si venirea la serviciu ii costa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.