Revenirea trupei a fost confirmata de chitaristul Ronnie Woods. "Am senzatia ca timpul a stat pe loc. Am facut cateva repetitii saptamana asta si ne pregatim de turneu. Rod m-a rugat sa scriu deja o gramada de piese noi pentru el. Tot ce mai avem de facut este sa stabilim datele si locurile unde vom canta si...sa renuntam la mandrie. Stiu ca o putem face", a declarat Woods.

Singura problema pentru cei de la The Faces este inlocuirea lui Ronnie Lane, care a murit in 1997. Cel mai probabil, in locul lui va canta Flea, basistul trupei Red Hot Chili Peppers.

The Faces
a fost formata in 1969, din componenti ai trupelor The Jeff Beck Group si Small Faces. Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numara "Had Me a Real Good Time" si "Richmond", ambele de pe un album care impaca atat rock-ul, cat si folk-ul.

In 1975, The Faces s-a destramat odata cu plecarea lui Ronnie Woods la trupa Rolling Stones. Cea mai stralucitoare cariera dupa acel moment a avut-o, pe cont propriu, Rod Stewart, care a lansat numeroase hit-uri, cum ar fi "Sailing", "Maggie May", "You Wear it Well" si "Do Ya Think I'm Sexy".