Trupa The Faces, care l-a avut in componenta si pe celebrul cantaret britanic Rod Stewart, revine in showbiz, dupa mai bine de 30 de ani, si va face un turneu de relansare in 2009, anunta NewsIn.

Revenirea trupei a fost confirmata de chitaristul Ronnie Woods. "Am senzatia ca timpul a stat pe loc. Am facut cateva repetitii saptamana asta si ne pregatim de turneu. Rod m-a rugat sa scriu deja o gramada de piese noi pentru el. Tot ce mai avem de facut este sa stabilim datele si locurile unde vom canta si...sa renuntam la mandrie. Stiu ca o putem face", a declarat Woods.

Singura problema pentru cei de la The Faces este inlocuirea lui Ronnie Lane, care a murit in 1997. Cel mai probabil, in locul lui va canta Flea, basistul trupei Red Hot Chili Peppers.

The Faces
a fost formata in 1969, din componenti ai trupelor The Jeff Beck Group si Small Faces. Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numara "Had Me a Real Good Time" si "Richmond", ambele de pe un album care impaca atat rock-ul, cat si folk-ul.

In 1975, The Faces s-a destramat odata cu plecarea lui Ronnie Woods la trupa Rolling Stones. Cea mai stralucitoare cariera dupa acel moment a avut-o, pe cont propriu, Rod Stewart, care a lansat numeroase hit-uri, cum ar fi "Sailing", "Maggie May", "You Wear it Well" si "Do Ya Think I'm Sexy".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.