Astazi, de 1 Decembrie, ziua romanilor de pretutindeni, Andreea Esca a trecut de la pupitrul stirilor direct la ciaunul cu mamaliga.

Pentru a marca asa cum se cuvine aceasta zi extrem de importanta in sufletele tuturor, vedete Pro TV s-au strans cu mic, cu mare si au pus-o de un imn, dar si de o mamaliga uriasa.

Fie ca au imbracat fote taranesti peste rochii elegante, fie ca au purtat pe cap cusme, clopuri sau au etalat haine brodate cu elemente traditionale romanesti, vedetele postului din Pache Protopopescu au dansat si au cantat in cor 'S-o facem lata!'.

Fiecare s-a bucurat de tinute de sarbatoare, in care jeansii sau rochiile de matase au fost asortate cu opinci, salbe sau ilice.

Stransi in jurul unui ceaun imens, Andreea Esca, Amalia Enache, Catalin Maruta, Corina Caragea sau Andi Moisescu au amestacat cu linguri imense de lemn intr-o mamaliga uriasa, fara de care o petrecere tipic romaneasca nu ar fi completa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.