Tyra Banks, Gisele Bndchen, Laetitia Casta, Heidi Klum, Eva Herzigova sau Naomi Campbell – ce au toate in comun? Pe langa frumusetea izbitoare si siluetele ispititoare, au in comun faptul ca si-au lansat sau propulsat cariera de supermodel odata ce au defilat pe podiumul Victoria’s Secret.
Pe 15 noiembrie 2008, noii ingerasi ai celebrei marci de lenjerie au filmat renumitul show – desi acesta nu a fost inca difuzat, pozele manechinelor in lenjerie dantelata au facut deja senzatie. Siluete subtiri de manechin, insa cu forme feminine, corpuri tonifiate si bronzate, lenjerie si accesorii extravagante – un show care, spun specialistii, va fi cel mai vizionat din istoria Victoria’s Secret. Pentru galerie de poze, click aici.

In 2008, ingerasii VS au aparut pe covorul rosu la mai toate evenimentele de la Hollywood, au fost permanent fotografiate de papparazzii, au lansat noi produse VS, au facut reclame la parfumuri si au facut sedinte foto in bikini pentru a promova imaginea VS (pentru poze, click aici). Dar cine sunt acesti “ingerasi” Victoria’s Secret? Cine face parte din aceasta generatie de Victoria’s Secret Angels?

Adriana Lima, 27 ani, Brazilia – Buze voluptoase, ochi magnetici albastri, par bogat castaniu, ten masliniu, o atitudine “flirty” si un bust care poarta cupa C… aceasta pare sa fie reteta successului ei. Frumusetea Adrianei a fost foarte apreciata in 2008 - celebra revista Forbes constatand ca superba brazilianca e in topul celor mai bine platite manechine in 2008 pe locul 4, la egalitate cu colega Alessandra Ambrosio. Ce salariu au avut cele doua “ingerase” in 2008? 6 milioane de dolari fiecare! Pentru poze, click aici.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.