Pe 15 noiembrie 2008, noii ingerasi ai celebrei marci de lenjerie au filmat renumitul show – desi acesta nu a fost inca difuzat, pozele manechinelor in lenjerie dantelata au facut deja senzatie. Siluete subtiri de manechin, insa cu forme feminine, corpuri tonifiate si bronzate, lenjerie si accesorii extravagante – un show care, spun specialistii, va fi cel mai vizionat din istoria Victoria’s Secret. Pentru galerie de poze, click aici.

In 2008, ingerasii VS au aparut pe covorul rosu la mai toate evenimentele de la Hollywood, au fost permanent fotografiate de papparazzii, au lansat noi produse VS, au facut reclame la parfumuri si au facut sedinte foto in bikini pentru a promova imaginea VS (pentru poze, click aici). Dar cine sunt acesti “ingerasi” Victoria’s Secret? Cine face parte din aceasta generatie de Victoria’s Secret Angels?

Adriana Lima, 27 ani, Brazilia – Buze voluptoase, ochi magnetici albastri, par bogat castaniu, ten masliniu, o atitudine “flirty” si un bust care poarta cupa C… aceasta pare sa fie reteta successului ei. Frumusetea Adrianei a fost foarte apreciata in 2008 - celebra revista Forbes constatand ca superba brazilianca e in topul celor mai bine platite manechine in 2008 pe locul 4, la egalitate cu colega Alessandra Ambrosio. Ce salariu au avut cele doua “ingerase” in 2008? 6 milioane de dolari fiecare! Pentru poze, click aici.