O imagine impecabila, cu metode babesti se tine! Cel putin asta pare sa creada frumoasa Eva Longoria, vedeta din popularul serial 'Neveste Disperate'.

Pentru ca, prinsa pe picior gresit de fotografi, in timp ce cobora dintr-o luxoasa limuzina, actrita si-a aratat, fara sa vrea, lenjeria intima purtata pe sub o superba rochie neagra de satin.

Nici vorba de niste chilotei minusculi, cum s-ar astepta admiratorii sai masculini, ci de o ditamai pereche de budigai, extrem de asemanatori cu cei purtati de femeile in varsta cu probleme la spate.

In cazul actritei de 33 de ani motivul pentru care a optat pentru lenjeria de tip Spanx este unul cat se poate de simplu: materialul din care sunt confectionate respectivele piese vestimentare este extrem de elastic si permite camuflarea kilogramelor in plus din zona soldurilor si a posteriorului doamnelor si domnisoarelor nemultumite de silueta lor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.