Videoclipul piesei “Dematurizarea” a fost filmat cu telefonul mobil LG KS360 si va putea fi vazut, in premiera, pe site-ul orange.ro si in portalul pentru mobil Orange World.

Scenariul si regia videoclipului sunt semnate de Marian Crisan, regizorul filmului "Megatron", care a obtinut la Cannes, in luna mai, premiul Palme d 'Or pentru scurtmetraj.

Ideea videoclipului filmat pe telefonul mobil a aparut in timpul discutiilor legate proiectele cross-media dintre divizia online Orange si F5 X-Media, acestia din urma promitand, pe viitor, alte proiecte, cel putin la fel de interesante.

"Sunt sigur ca Orange va fi unul dintre principalii nostri parteneri, ca o companie care a incurajat mereu inovatia", spune Dragos Stanca, managing director New Media Realitatea-Catavencu, grup din care face parte si F5 X-Media.

Partenerii acestui proiect, Orange, LG si Voltaj isi propun sa utilizeze cat mai original tehnologia moderna, internetul si divertismentul, obiectivul Orange si LG fiind totodata sa promoveze intr-un mod nonconformist telefonul mobil LG KS360 in mediul online.

"Ce ne-a atras de la inceput la acest proiect a fost ideea de a realiza ceva ce nu s-a mai facut pana acum pe piata de divertisment din Romania si de a propune totodata oferte speciale clientilor magazinului nostru online, Orange Web Shop", a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania.

Orange este lider de piata in Romania cu 10.208.000 de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 177 milioane de clienti pe cinci continente.

LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand cu anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizati, si din anul 2004 ca LG Electronics Romania.