Charlize Theron, laureata a unui premiu Oscar pentru rolul din filmul Monstrul, a declarat ca se va concentra cel mai mult pentu campania de oprire a violentei impotriva femeilor si si-a propus sa joace in cat mai multe filme care scot la lumina aceste probleme ale societatii.

“Nu vreau sa neglijez faptul ca rolul meu de actrita este acela de a distra publicul, dar vreau sa va spun ca este un sentiment extraordinar cand poti sa-ti faci munca cu un simt al responsabilitatii si al adevarului, ceea ce nu este intotdeauna placut.”, a declarat actrita in varsta de 33 de ani, potrivit Just Jared.

De-a lungul anilor, ONU a mai desemnat ca mesageri ai pacii si alte nume mari, printre care George Clooney si Michael Douglas.

De asemnea, actrita s-a implicat si in fundatia “Vogue Fashion” unde sprijina tinerii designeri. Imbracata intr-o superba rochie semnata Dior, Charlize a avut o aparitie spectaculoasa la ce-a de-a cincea aniversare a Fundatiei CFDA/Vogue Fashion din New York. ( Click aici pentru poze)

La eveniment, actrita l-a prezentat pe vechiul ei prieten designer-ul John Galliano si a adresat cateva cuvinte de incurajare pentru tinerele talente din lumea modei.

“Fiti sincere cu voi insiva, pentru ca in orice forma de arta acesta este cel mai important lucru”,
i-a sfatuit actrita pe tinerii designeri.