Amintirea mamei sale decedate in urma cu aproape doi ani a facut-o pe Angelina Jolie sa izbucneasca in lacrimi, in timpul unei conferinte de presa sustinute la Londra pentru promovarea ultimului sau film, 'The Changeling'.

Actrita americana spune ca personajul interpretat in 'The Changeling', o drama in regia lui Clint Eastwood inspirata de un caz real, ii seamana foarte mult mamei sale, Marcheline Bertrand.

De altfel, filmarile au inceput la scurt timp dupa tragica disparitie a acesteia din ianuarie 2007.

Cu vocea inecata de lacrimi, Angelina i-a adus un emotionant omagiu frumoasei sale mame, rapusa de un cancer ovarian.

'O chema Marcheline, dar noi ii spuneam adesea in gluma 'Marshmallow' (preparat dulce din sirop, albusuri de ou, gelatina, etc, foarte apreciat de copii, n.red.), pentru ca era cea mai delicata si mai blajina femeie din lume.

Era minunata si nu se supara niciodata; nu ar fi putut spune o vorba urata nici macar ca sa-si salveze viata. Copiii sai erau totul pentru ea si i-ar fi aparat pana in panzele albe. Filmul acesta este, asadar, si povestea ei. Ea este cea cu care identific personajul meu'.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.