Mai multi moderatori si prezentatori din trustul Pro sustin o campanie initiata de Politia Capitalei si apar in programe in rolul unor accidentati. De la stiri pana la emisiunile de divertisment, vedetele de la Pro TV, Acasa, Pro Cinema, Sport.ro si MTV vor sprijini campania initiata de Politia Capitalei pentru siguranta in trafic.

Iulia Vantur, Roxana Ciuhulescu, Andi Moisescu, Catalin Maruta sunt doar o parte dintre cei care se vor folosi de imaginea dura a unui om in scaunul cu rotile pentru a atrage atentia ca o secunda de neatentie poate fi fatala si poate lasa urme adanci in vietile oamenilor.

Acestia vor aparea in emisiunile televiziunilor din trustul Pro, printre care 'Dansez pentru tine', 'Apropo Tv', 'ProMotor', 'Happy Hour', 'Stirile Pro TV' si vor vorbi pe acest subiect stand in scaunul cu rotile.

Pro TV si Sport.ro au difuzat deja stiri din aceasta campanie.

Pornind de la ideea ca persoanele publice, sportivii, vedetele de televiziune sunt percepute, in general, ca fiind ocolite de dramele unor accidente rutiere, vedetele din trustul Pro se aliaza cu Politia Capitalei pentru a lupta impotriva accidentelor rutiere.

'Mie nu mi se poate intampla asa ceva!' - aceasta este una dintre cele mai frecvente atitudini, pe care cei mai multi oameni o afiseaza in mod aproape inconstient.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.