Trupa lui Tudor Chirila si-a lansat luni intr-o falsa conferinta de presa noul videoclip al piesei 'Tata taie porcu’', imnul electoral al porcilor politici de pretutindeni.

Ziaristi si fotografi isi ascut pixurile, isi regleaza obiectivele. Sorb din cafele si freamata de nerabdare. A trecut o jumatate de ceas si conferinta de presa tot n-a inceput. Instalati la o masa pe holul de la mezaninul hotelului Phoenicia din Bucuresti, baietii de la Vama nu par sa-si faca probleme. Au promis ca luni il vor prezenta pe omul politic pe care au hotarat sa-l sustina.

Curios lucru, pentru ca pana acum solistul, Tudor Chirila, a refuzat de fiecare data cantarile de campanie. Si mai intriganta e intarzierea candidatului. Lipsa de punctualitate il pune deja intr-o lumina pala.

La prezidiul improvizat sunt trecute numele membrilor trupei Vama, mai putin cel al 'Alesului'. Mister total. In cele din urma, cvintetul Vama se urneste, iar vocalistul da tonul cu un aer oficial.

'Tinand cont de ceea ce se intampla in Romania, am hotarat sa punem umarul si sa sustinem un candidat, care trebuie sa soseasca din clipa in clipa.

Credem ca el ar putea sa schimbe ceva in aceasta tara, unde cei care o conduc si au condus-o nu s-au preocupat decat de interesul lor.

N-o mai lungesc. Doamnelor si domnilooor, numele lui este Stelian Popescu, candidat pentru Senatul Romaniei in Colegiul numarul patru', anunta Chirila ridicandu-se in picioare si intampinand in aplauze gloriosul candidat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.