Vineri seara, perechea Ginei Pistol a fost condamnata la duel pentru a treia oara consecutiv de juriul 'Dansez pentru tine'.

Chiar daca a ezitat de prea multe ori, chiar daca a stat mai mult ca o scandura, iar tot efortul a cazut pe umerii partenerului Vladimir, iata ca vedeta a reusit, cu ajutorul publicului, sa ramana in concurs.

'Fitele astea de Bamboo nu-mi place mie', i-a spus Ginei micutul jurat Will, dupa ce perechea a interpretat un dans R&B pentru care a primit note de 7.

De cealalta parte, Marius Nedelcu si partenera sa, Alexandra, au primit din partea juriului numai note de 10, executand un dans 'perfect'. Dar, pentru ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, acestia din urma au fost eliminati de votul telespectatorilor. Inca o data, se pare ca la „Dansez pentru tine” primeaza cazul si mai putin dansul. Nu ne-am mira daca Gina Pistol si Vladimir vor castiga concursul, avand in vedere ca lupta pentru un caz cel putin grav.

Dar ne intrebam pentru ce atatea repetitii, coaste si picioare rupte, cinci ore de emisie si un juriu competent, cand ar fi mai corect ca totul sa se rezume la votul publicului...

Acum, in concurs au mai ramas patru perechi, iar doua dintre ele se afla în fata unui duel care-i poate elimina, vinerea viitoare, din competitie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.