Seara a fost deschisa in jurul orei 22.00 de catre Go To Berlin, apoi pe scena au urcat britanicii de la Trash Fashion, care au oferit publicului o portie energizanta de electro-bash, new-rave si dance rock. Inainte de concert, membrii trupei - Jet Storm, Mason Storm, Bam Bam si Jimbo Ready - s-au declarat absolut incantati de bucataria romaneasca si de frumusetea fetelor noastre! Headliner-ul serii, Robots in Disguise, si-a inceput show-ul pe la miezul noptii, in strigatele si aplauzele fanilor.

Desi nu au avut parte decat de o ora de somn pe drumul din Brighton pana la Bucuresti, $ue Denim si D₤₤ Plume au reusit sa ramana fresh si sa tina publicul in priza pana in ora 1.00, cu hituri underground precum „The Tears”, „Turn it up”, „The Sex Has Made Me Stupid” sau „We’re in the music biz”.

Trash Fashion si Robots in Disguise vor concerta in aceasta seara (vineri, 14 noiembrie), in Setup Venue din Timisoara, alaturi de Persona, in cadrul celei de-a doua zile a UnderLondon Fest. In seara evenimentului, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 25 de lei.