Denzel Washington, Tom Hanks sau George Clooney au in comun mai mult decar celebritate si bani, si anume, o mare influenta asupra publicului.

Potrivit unui sondaj de opinie intocmit de E-Poll si publicat de revista Forbes, Denzel Washinton se claseaza pe primul loc in topul celor mai influenti actori, bucurandu-se de voturile a 40% dintre americani.

Cu trei procente mai putin, Toma Hanks se claseaza pe locul doi iar George Clooney il urmeaza cu un procent de 34%.

Printre alti actori care au o influenta considerabila asupra publicului se numara si Will Smith, Robert Deniro sau Angelina Jolie.

Dar cum ne influenteaza pe noi acesti actori? “Actorii si actritele se confunda uneori cu rolurile pe care le joaca. “, explica psihologul James Houran. In subconstient, oamenii inlocuiesc persoana cu personajul.
De exemplu, rolurile lui Tom Hanks, de la homosexualul bolnav de SIDA din filmul Philadelphia si pana la curajosul capitan din Saving Private Ryan, sunt adesea confundate cu persoana Tom Hanks. In subconstient publicul inlocuieste persoana cu personajul.

Top 10 cei mai influenti actori

1. Denzel Washington

2. Tom Hanks

3. George Clooney

4. Will Smith

5. Morgan Freeman

6. Angelina Jolie

7. Robert DeNiro

8. Harrison Ford

9. James Earl Jones

10. Julia Roberts.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.