Un fan Guns N' Roses, care se va dovedi cel mai bun chitarist la un concurs organizat pe YouTube, va fi invitat special la petrecerea celebrei trupe si va asculta, in premiera, noul album "Chinese Democracy", informeaza NewsIn.

Cei care doresc sa intre in competitie trebuie sa se inregistreze cantand la chitara si sa incarce materialul video pe canalul YouTube al trupei. Axl Rose si colegii sai vor alege, apoi, cea mai "nebuneasca" prestatie, iar protagonistul va putea sa stea la aceeasi masa cu idolii sai si sa asculte primul cele mai noi piese Guns N' Roses, incluse pe albumul "Chinese Democracy",.

Noul album Guns N' Roses a costat 10 milioane de lire sterline si a trecut prin mana a cinci producatori. Lansarea albumului va fi marcata si de o coincidenta. "Chinese Democracy" va aparea dupa alegerea lui Barack Obama ca presedinte al SUA, in timp ce precedentul material discografic al trupei americane, "The Spaghetti Incident?", a fost lansat atunci cand proaspat alesul presedinte Bill Clinton se instala la Casa Alba.

Trupa de hard-rock Guns N' Roses a fost formata in 1985 si a vandut aproximativ 90 de milioane de discuri. Primul album al trupei, "Appetite for Destruction", a fost vandut in peste 25 de milioane de exemplare in toata lumea si a ajuns pe locul 1 in topurile Bilboard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.