Moderatoarea a recunoscut ca a incheiat colaborarea cu Prima Tv. Dezamagita de tot ceea ce i se intampla, moderatoarea se gandeste sa puna punct odata pentru totdeauna carierei in televiziune.

Anuntata mai ceva ca uraganul Katrina, recesiunea financiara, care a afectat mapamondul, loveste din plin televiziunile autohone care sunt sustinute de concerne de peste hotare si face prima victima in randul vedetelor consacrate din Romania: Teo Trandafir.

Dupa ce a facut istorie in televiziune, cu audientele inregistrate de emisiunile moderate de ea, Teo paraseste Prima TV cu un gust amar. "Sper sa nu mai apar la TV, niciodata. Jur! Nu mai am unde sa ma duc, nu ma mai potrivesc pietei.

Acum emisiunile se fac in chiloti si, de cele mai multe ori, sunt prezentate de barbati imbracati in mirese. Nu ma mai potrivesc formatelor, cerintelor, nu stiu sa tin astfel de productii.

Vreau sa fac altceva decat televiziune", declara Teo cu tristete.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.