Insa cei doi nu pleaca urechea la bârfe frivole si sunt de parere ca cel mai important lucru este increderea pe care si-o acorda reciproc.

Mihaela Radulescu (39) si Dani Otil (28) traiesc o poveste de dragoste care s-a transformat, de o luna incoace, intr-un subiect de interes national. Unii ii sustin, altii ii blameaza, insa cert este ca toti ii comenteaza. S-a barfit intens pe marginea acestui subiect si fel de fel de aspecte au fost analizate: ca Dani este interesat de banii Mihaelei si, totodata, de faima pe care ar putea-o capata datorita relatiei cu prezentatoarea „Duminicii in familie”. O alta ipoteza a fost aceea ca, la aproape 40 de ani, Mihaela este inca in plina forma, asa ca a gasit ce a cautat: un barbat tanar, care sa tina pasul cu nevoia ei de adrenalina. In ciuda diferentei de varsta dintre ei - adesea invocata ca motiv pentru existenta unor interese meschine -, cei doi spun ca se iubesc sincer si fara sa ia in seama gura lumii. Dani este constient ca relatia lui cu Mihaela este condamnata de multe persoane si mai ales pusa pe seama unui interes financiar, insa nici ca-i pasa. „Sunt convins ca lumea crede ca eu caut ceva intr-un cont si Mihaela cauta ceva in chilotii mei! Sa creada ce vor ei, nu ma intereseaza. Noi stim cum stau lucrurile de fapt si asta e tot ce conteaza”, a spus prezentatorul TV in cadrul unei emisiuni de la Euforia TV.

«Mediatizarea imi face bine»
In cadrul aceleiasi emisiuni, Dani a recunoscut si un lucru despre care se vorbeste inca din momentul in care relatia dintre el si Mihaela a fost facuta publica, si anume dorinta lui de a deveni mai cunoscut. Inca de la inceput lumea l-a suspectat pe Dani ca ar vrea sa-si faca publicitate pe spatele Mihaelei, insa si varianta inversa a fost luata in discutie, cu toate ca Mihaela Radulescu a trecut de mult de momentul in care aspira la statutul de vedeta. „Mediatizarea asta imi face oarecum bine. E mai rau atunci cand toate barfele ajung la Resita, la mine acasa. Bine macar ca pana acolo informatiile se mai cern putin”, a mai spus Dani. Am intrebat-o si pe Mihaela ce parere are despre cele spuse de iubitul ei. Iata si raspunsul vedetei de la Antena 1. „Cum credeti ca as comenta declaratiile publice ale lui Dani?! Noi ne dam replici despre ce a zis celalalt intre noi, nu in public. Asta tine de o decenta si un profesionalism pe care le avem amandoi”.