Dupa ce a votat cu Obama, Sir Paul McCartney vrea sa isi arate stima si pentru sotia acestuia, Michelle, dorind sa-i cante o serenada, anunta People

Fostul component al trupei Beatles si-a manifestat dorinta de a canta pentru sotia lui Obama intr-un interviu pentru Sky News, in culisele premiilor MTV EMA 2008. „Sper sa am sansa sa-i fac o serenada, deja am un cantec pregatit”, a dezvaluit acesta.

Intrebat la ce melodie se refera, Mc Cartney a inceput sa fredoneze unul dintre cele mai faimoase cantece ale anilor 60’, „Michelle”.

McCartney, care a primit distinctia „Ultimate Legend” in cadrul premiilor Mtv, a declarat ca rezultatul alegerilor prezidentiae din America a fost acela pe care l-a dorit. „Am sperat pana in ultima clipa ca Obama sa castige. Cred cu sinceritate ca el este omul potrivit pentru aceasta functie. Este o ocazie legendara si ii doresc mult succes”, a mai declarat artistul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.