Madonna, Brad Pitt, Oprah, alaturi de alte staruri din toata lumea s-au dezlantuit la aflarea victoriei istorice a lui Obama si au iesit la rampa cu declaratii care de care mai surprinzatoare, relateaza Huffington Post

De departe cel mai infocat suporter al noului lider al Americii, Oprah si-a dat frau liber sentimentelor intr-un show ulterior rezultatelor, in care a tipat, la propriu, si a plans de fericire. "Vibrez, nici nu pot vorbi despre ceea ce simt, traiesc mult prea intens acest moment, este cea mai frumoasa experienta din viata mea", a declarat marti noapte Oprah, cu ochii in lacrimi, in fata a milioane de oameni.

"Se pare ca America a facut ceea ce trebuia. S-a produs o schimbare in constiinte, s-a intamplat ceva urias, indraznet, ceva la care nu ne asteptam sa vina in aceasta viata. Acum suntem cu totii uniti in numele sperantei”, a mai declarat aceasta pentru Usmagazine.

Nici Brad Pitt nu si-a putut stapani emotiile cu privire la marele eveniment. Intrebat cum se simte, cu putin timp inainte de rezultat, acesta a raspuns ca va fi mult mai fericit in aproximativ jumatate de ora, intuind si sperand ca Obama va castiga.

"Il felicit pe presedintele Obama cu privire la victoria istorica, iar acum este timpul sa unificam tara pentru a putea face fata provocarilor care pun la grea incercare generatia prezenta", a tinut sa precizeze actorul George Clooney

Un alt nume mare din lumea cinematografiei, Leonardo DiCaprio, s-a declarat extrem de mandru sa fie american. Aflat la Roma pentru premiera filmului "Body of Lies", actorul a dezvaluit faptul ca stat treaz toata noaptea pentru a urmari alegerile. "Nici nu as putea fi mai mindru de tara mea acum, mindru sa fiu american. Ma simt complesit, simt ca mi s-a luat o uriasa greutate de pe umeri", a declarat starul din "Titanic".

Alte staruri de cinema, precum Jessica Alba, Jennifer Aniston, Ethan Hawke si Courteny Cox, si-au manifestat de asemenea acordul si incantarea cu privire la alegerea americanilor. Actrita din "Friends" si sotul ei, David Arquette, au organizat o petrecere special pentru sarbatori victoria lui Obama.

Acestora li s-a alaturat si actorul Ethan Hawke, care a declarat: "Sunt atat de fericit si emotionat. M-am trezit la ora 7:00 de dimineata si m-am dus direct sa votez pentru Obama. Nu am mai fost atat de optimist de mult timp, aceasta noapte este istorica".

Daca vedetele de pe marile ecrane s-au bucurat de victoria lui Obama si nu s-au sfiit in declaratii, mogulii muzicii hip-hop s-au simtit mult mai indreptatiti sa-si manifeste fericirea si sa se faca auziti cu privire la alegerea lui Obama.

"Acest moment ne duce inapoi in istorie, in special in istoria oamenilor de culoare, victoria este in numele tuturor sacrificiilor pe care Martin Luther King si Joseph Lowery le-au facut, plateste pentru sacrificiile lor, nu am cuvinte", a declarat cantaretul r&b Usher, adaugand ca: "Barack Obama nu reprezinta o culoare, ci schimbarea".

La randul sa, Puff Diddy a declarat: "Am simtit ca votul meu a avut un rol, ca Obama a castigat datorita votului meu, si desigur, poate ca nu este adevarat, dar atat de important si puternic m-am simtit cand l-am ales".

Russel Simmons, cantaret hip-hop si mogul al modei, a subscris declaratiilor colegilor de breasla, adaugand ca alegerea lui Obama este "o reflectare clara a politicilor hip-hop. In timp ce multi americani virstnici, care au marsaluit si s-au luptat pentru ca senatorul Obama sa poata candida la presedintie nu indrazneau sa creada in realul potential al candidaturii sale, tinerii, mai ales comunitatea hip-hop, au avut credinta si ceea ce au visat s-a adeverit".

In concluzie, celebritatile sunt de parere, la unison, ca victoria lui Barack Obama a indeplinit visele tineretului Americii, simtind ca au avut si ei un cuvant de spus. De altfel, multi dintre ei au facut propaganda in numele presedintelui de culoare, pe timpul campaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.