Andreea Mantea a reusit sa devina cunoscuta publicului larg in urma cu an, cand a ajuns la matinalul Antenei 1, si, recent, de cand este coprezentatoarea lui Mircea Radu la "Din dragoste", insa ea cocheteaza cu showbizul de multa vreme. Inceputul timid al carierei ei a fost marcat de intalnirea cu unul dintre cei mai admirati barbati din lumea mondena autohtona, Dan Chisu, pe care l-a cunoscut dupa ce a participat la un casting pentru festivalul Dakino. Sarmul celui mai rafinat gastronom din Romania nu a lasat-o rece pe bruneta si, in scurt timp, intre cei doi s-a infiripat o idila.

Armonia dintre Andreea, Raluca si Dan Chisu a starnit nu o data confuzii, multa lume crezand ca fondatorul Dakino este inca iubitul Ralucai, in timp ce acesta era deja cu Andreea. Faptul ca au decis sa plece impreuna in Franta, la un moment dat, nu a facut decat sa sporeasca debusolarea celor care incercau sa inteleaga viata amoroasa a lui Chisu.
Surse neoficiale din anturajul acestora sustin ca Raluca chiar i-a servit drept ghid Andreei, care era mai tanara, in vacanta din Franta, ajutand-o sa deprinda conduita necesara pentru anumite evenimente, cum ar fi cinele sofisticate in restaurantele de lux.