Dupa ce legendara trupa rock Led Zeppelin a anuntat oficial ca renunta la solistul sau, Robert Plant, in presa internationala se dezlantuie un val de speculatii dintre cele mai bizare, legate de urmasul lui Plant

Unul dintre acestia este Robbie Williams, cu argumentul ca acesta ar asigura un succes urias, avand in vedere nenumaratele beneficii ale acestei asocieri.

„In primul rand, Led Zeppelin ar castiga si publicul tanar, Robbie si-ar relansa cariera, iar Take That nu ar mai avea motive sa spere ca Williams s-ar intoarce vreodata la ei“. Daca Williams pare mai mult o gluma in acest context, un candidat serios este solistul formatiei „Alter Bridge“, Myles Kennedy, despre care se scrie ca ar fi facut deja cateva probe cu Led Zeppelin. Printre celelalte nume „aruncate in joc“ de publicatia germana se numara si o femeie, Sarah McLellan.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.