De cand a devenit iubitul Oanei, Alex isi trateaza de sus amicii, lucru pe care acestia nu l-au digerat deloc. In consecinta, ei l-au taxat pe prietenul cel infumurat, incetand orice legatura cu el
Actualul iubit al Oanei Roman, tanarul Alexandru Cascatau, a fost renegat de prietenii sai. Motivul pentru care vechii sai amici i-au intors spatele fostului mecanic de la Ascensorul este atitudinea aroganta a acestuia din ultima vreme, mai exact de cand are o relatie cu fiica fostului premier, Petre Roman. Surse neoficiale din anturajul acestuia ne-au declarat ca Alex s-a transformat peste noapte dintr-un baiat simplu intr-un tip plin de fite, greu de gasit la telefon si caruia nu ii mai convine nimic din programul de distractie al vechilor lui prieteni.

Potrivit informatiilor noastre, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alexandru, un anume Ion, a renuntat sa-i mai vorbeasca, scarbit fiind de "figurile pe care le face acesta"


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.