Regele industriei pornografice americane, Larry Flint, a realizat un film intitulat "Who's Nailin' Paylin", in care apare o sosie a candidatei republicane la vicepresedintia SUA, Sarah Palin, relateaza NewsIn.

Filmul - fragmente au fost prezentate pe site-ul Hustler - o prezinta pe "guvernatoarea Serra Paylin" cu celebrii ochelari ai candidatei republicane, precum si actrite care seamana cu secretara de stat Condoleeza Rice si senatoarea democrata Hillary Clinton.

In prima scena, guvernatoarea unui stat "acoperit de zapada" deschide usa unor soldati rusi inghetati, care o intreaba daca pot sa foloseasca telefonul pentru a suna la Kremlin. Ea accepta, "in spiritul relatiilor externe".

Sarah Palin - cea adevarata - a fost criticata pentrru ca a declarat, fara alte explicatii, ca proximitatea statului Alaska de Rusia i-a dat o anumita viziune asupra politicii externe.

Larry Flint, democrat, are un blog in care se prezinta ca un aparator al libertatii de expresie si ia pozitie impotriva candidatului republican John McCain.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.