In prezent, trupa britanica testeaza mai multi cantareti pentru a alege un nou solist. Robert Plant a declarat in repetate randuri, dupa ultimul lor concert, ca nu mai vrea sa cante cu vechea trupa.

John Paul Jones spune ca Led Zepelin nu cauta o copie a lui Robert Plant si nici nu vrea sa revina pe scena in formula consacrata.

Ultimul concert al trupei in vechea formula a avut loc in luna decembrie a anului trecut, la Londra. A fost prima aparitie live de la despartirea membrilor trupei in 1980, dupa moartea tobosarului John Bonham.

Led Zepelin, una dintre cele mai valoroase si populare trupe din istoria muzicii rock, a vandut mai mult de 300 de milioane de albume in lumea intreaga si a lansat piese de referinta precum "Stairway to Heaven", "Whole Lotta Love" si "Kashmir".

Membrii trupei infiintate in 1968 de Jimmy Page sunt considerati precursorii cliseului rockerilor care aruncau televizoare pe geamurile camerelor de hotel, dupa o seara fierbinte petrecuta cu admiratoarele.

Led Zeppelin a fost "botezata" dupa o gluma a fostului basist al trupei The Who, Keith Moon, care a prezis ca grupul se va prabusi asemenea celebrului dirijabil.