Fostul ginere al presedintelui Traian Basescu, Bogdan 'Bodo' Marin, n-are noroc in dragoste. Dupa ce a divortat de Ioana Basescu, cunoscutul solist de la 'Proconsul' pare s-o fi dat in bara si cu actuala lui logodnica, Loredana!

Dupa doua zile cat au fost filati de paparazzi, Mihai si Loredana au fost surprinsi plimbandu-se impreuna cu masina lui, un Mercedes SLK, cumparat de la Oana Zavoranu. Bendeac a oprit masina vizavi de salonul de cosmetica al Loredanei.

El era la volan, ea in dreapta. Vorbeau, iar la un moment dat s-au apropiat sa se sarute. Unul dintre paparazzi a vrut sa-i surprinda, incercand sa faca fotografii prin parbrizul masinii. Cei doi au observat si s-au retras. Au vrut sa mascheze situatia, coborand zambitori din masina. Numai ca o alta echipa de paparazzi care era mai departe a imortalizat o scena nefireasca: cand a deschis portiera sa coboare, Loredana avea un buchet mare de trandafiri albi in brate, adus de Bendeac, si pe care l-a aruncat, precipitata, sub scaun ca sa nu iasa din masina cu el si sa fie fotografiata! In timp ce Mihai nu spunea nimic, ea l-a intrebat pe paparazzo insistent de la ce publicatie este si, razand ironic, dar foarte surescitata, a facut o gluma: "Ai grija macar sa-mi iasa dantura bine in poza!".

Fotografiile surprinse de noi intaresc acum alte informatii care circula cu privire la relatia tinerei cu "Bodo". Potrivit surselor noastre, Loredana are de ceva vreme probleme mari de cuplu cu fostul ginere al lui Basescu, dar pentru ca el a ajutat-o sa deschida salonul, ea nu l-a putut parasi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.