Silviu Prigoana a demonstrat inca o data ca nu are arici la buzunar atunci cand este vorba de familia sa. Desi spunea ca vrea sa mai diminueze cheltuielile si sa nu mai cheltuiasca averi pe diverse petreceri din familie, iata ca a comis-o din nou
Milionarul a scos din buzunar in jur de 80.000 de euro pentru inca o paranghelie data in cinstea micutului Maximus caruia i-a taiat motul. In jur de 50.000 de euro s-au dus numai pe meniul celor peste 200 de invitati, iar daca mai punem la socoteala inchirierea localului, amenajarea cu flori a restaurantului si banii pentru formatie, socotim o avere, dar nimic nu este prea mult pentru milionarul Prigoana. Baietelul Adrianei Bahmuteanu a avut o misiune grea atunci cand i-a fost pusa in fata tava cu obiecte, insa a facut fata cu brio. A ales o agenda, un telefon si ata cu ac, semn ca va calca pe urmele tatalui sau in alegerea unei meserii modeste, dar aducatoare de milioane. Tatal gunoier, fiul croitor, insa numele Prigoana va deschide intotdeauna multe usi in cautarea succesului.


Tort la pachet pentru invitati
Maximus a fost rasfatat cu zeci de cadouri, pornind de la hainute si jucarii pana la bijuterii din aur, toate “de firma” desigur. Ca “rasplata” pentru aceste cadouri, Prigoana le-a daruit si el invitatilor cate o portie de tort la pachet pentru ca acestia erau ghiftuiti si nu s-au mai putut infrupta si din desert.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.