Cu vedete alese pe spranceana, concurenti talentati si ambitiosi, dar si un nou decor impresionant, noi stiluri de dans, probe si coregrafi, cel de-al saselea sezon "Dansez pentru tine" revine in forta, astazi, la ProTv, de la ora 20:30.

Echipele "maratonului de dans" si declaratiile acestora de ultima ora au fost prezentate pe site-ul televiziunii.

Actrita si cantareata Lili Sandu se simte emotionata si "provocata" in acelasi timp sa lupte pentru implinirea unui vis nobil. Ea va face pereche cu Andrei Stefan, un tanar student in varsta de 20 ani, care lupta pentru o locuinta. In prezent, Andrei si mama lui sunt nevoiti sa locuiasca cu chirie, dupa ce propria bunica i-au dat afara din casa. Echipa este intregita de coregrafa Georgiana Caita (caprioara).

Alina Dumitru, medaliata cu aur JO de la Beijing, formeaza o a doua pereche, cu Denis Bolborea, un tanar in varsta de 18 ani, care face parte dintr-o trupa de dans. Visul lui Denis este de a-si vedea din nou bunicul pe picioare, acesta suferind recent un grav accident rutier. Daniela serafimivici (furnica), le va fi antrenoare.

O alta pereche este formata din apetisanta Gina Pistol si Vladimir Palamarciuc, in varsta de 20 de ani, student in Chisinau. Cei doi vor lupta pentru varul lui Vladimir, de 13 ani, care sufera de paralizie cerebrala infantila si tretapareza spastica. Vedeta prefera tangoul insa se teme de prize, nadajduind ca partenerul ei nu o va scapa din brate. Coregraful perechii este Florin Ponta, zis Cioc.

Marius Nedelcu
, fostul component al formatiei Akcent, a acceptat sa participe la cea de-a sasea editie a emisiunii pentru ca, in acceptiunea artistului, show-ul este complet, prin faptul ca ofera atat un specatcol senzational cat si o initiativa caritabila. Marius va face pereche cu Seles Alexandra Sonia din Satu Mare. Studenta in vrsta de 20 de ani isi doreste ca tatal ei, bolnav de artrita, sa beneficiieze de un tratament adecvat, dar si ca mama sa, care a fost nevoita sa plece la munca in Italia, sa se intoarca acasa. Cei doi concurenti se considera norocosi referitor la faptul ca vor fi a fi antrenati de Adrian Cristea, alias Bursucu’. In cadrul editiei precedente, acesta a castigat titlu de celmai bun coregraf, iar perechea pe care a antrenat-o, premiul pentru cel mai bun cuplu de dans.

Actorul Paul Bartos, considerat de catre "rivali" responsabil cu animarea atmosferei, este impresionat de frumusetea si talentul de dansatoare al partenerei sale de concurs, Luciana Muntean, 29 ani, din Brasov. Paul recunoaste ca va finecesar sa se antreneze din greu insa nu ii este teama de munca. Se declara onoarat de faptul ca va concura cu Marius Urzica si Alina Dumitru, campioni olimpici. Partenera actorului s-a inscris in concurs pentru a-si ajuta nepotelul, in varsta de patru ani. Tatal acestuia si fratele Lucianei a decedat in urma unui accident de munca.

Florin Grozea de la Hi-Q s-a oferit sa ii fie alaturi de Nataliei Sandu, in varsta de 28 de ani. Partenera lui isi doreste ca un bun prieten si familia acestuia sa scape de saracie. Cantaretul si producatorul Florin prefera dansurile clasice, precum tangoul si valsul. El a marturisit ca este incantat de echipa din care face parte. Svetlana Caraus, coregrafa celor doi, participa de asemenea pentru prima oara la concurs.

Artistul Vlad Mirita si Ludmila Popovoz, de 27 de ani, lupta la randul lor pentru o cauza nobila: fetita cea mica a concurentei se confrunta cu dizabilitati de auz, fiind necesare pentru ameliorarea afectiunii proteze performante si tratament de reabilitare specializat. Vlad este impresionat de cazul tinerei cu care va face pereche. El este de parere ca emisiunea este bine-venita pentru numeroasele cazuri sociale. Prefera valsul vienez si este incantat de atmosfera creata intre echipe. Cei doi vor fi ajutati de Casandra Stelea, noul coregraf al echipei Dansez pentru tine.

Marius Urzica si Rozalia Plesca vor pasi de asemenea maine, pe ringul de dans. Marius este incntat de faptul ca are sansa de a invata sa danseze, lucru pe care il doreste de mult. Marele gimnast a declarat ca nu se teme de concurenta. Tanara sa partenera si-a motivat participarea la preselectie indemnata de un caz trist, al tatalui ei. Acesta se confrunta cu anumite probleme ce tensioneaza atmosfera de familie. Liliana Caraus va fi coregrafa perechii.

Cele opt echipe concurente vor fi invitate pe ringul de dans de Stefan Banica si Iulia Vintur. Juriul se reuneste in aceeasi formula: Mihai Petre, Wilmark, Emilia Popescu, Beatrice Rancea si Cornel Patrichi. Si de aceasta data vor avea in vedere dansul, si nu cazurile pentru care vor lupta cuplurile. Ultimul cuvant va apartine insa tot publicului, care va stabili echipa castigatoare a marelui premiu pus in joc, de 60.000 de euro.

Edi Stanciu va introduce si o noua proba, de breakdance, si promite numeroase surprize de-a lungul show-ului, din partea baletului sau, care "si-a facut temele in vacanta".

"Periplul dansului" va debuta pe ritmuri de slow-fox si folclor international.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.