Travis Barker a fost externat la sfarsitul lunii trecute de la spitalul din Georgia, fiind trasferat catre Centrul de Arsi unde isi continua tratamentul de recuperare. Potrivit E! News, Barker isi revine incet dar starea sanatatii sale este sub control, inclusiv evolutia dupa operatie.
O sursa apropiata vedei declara ca tobosarul a avut fluctuatii de stare, de la intoarcerea din California, la un moment dat dupa operatie starea sa agravandu-se.

Rockerul in varsta de 32 de ani a fost externat pe 29 septembrie de la spitalul unde i s-a acordat primul ajutor, impreuna cu Adam Goldstein, cunoscut drept Dj AM. Travis si Dj AM au fost singurii supravietuitori ai accidentului ce avut loc in noaptea de 19 septembrie, in apropiere de aeorportul din Columbia. Cei doi piloti ai avionului au murit, la fel si alte doua persoane care-i insoteau, una dintre ele fiind asistentul lui Barker, Chris Baker.

Barker a suferit arsuri de gradul 2 si 3 in timpul accidentului, insa doctorii sunt optimisti in ceea ce priveste recuperarea sa, dar si a lui Golstein.


Intrebat cum se simte in urma accidentului, tobosarul a spus ca "e recunoscator ca inca mai traieste", si ca este bucuros ca a scapat teafar, desi arsurile de pe corpul sau au fost destul de grave.

"Urasc avioanele", a declarat Barker intr-un interviu pentru Us Weekly Magazine. "Cea mai mare teama a mea era sa nu ma prabusesc cu avionul, ceea ce s-a si intamplat…deci multumesc totusi ca am scapat cu viata. Si sunt recunoscator ca sunt aici acum".

El spune ca ii este frica sa mai traverseze tara cu avionul, asa ca a aranjat sa se intoarca acasa cu autobuzul, iar tatal sau si fosta sa sotie Shanna Moakler il vor insoti pe durata calatoriei. "Ma simt foarte bine", a declarat el in aceeasi revista.

"Sunt foarte nerabdator sa ies afara de aici. Am fost nevoit sa suport operatie dupa operatie. Am arsuri de gradul trei incepand de la picioare si pana la coaste dar si pe ambele maini, pe una arsuri de gradul 2 , pe alta de gradul 3. Dar nu ma plang. Macar sunt viu."

"Incerc sa ma recuperez foarte repede, pentru ca vreau sa cant din nou la tonbe, nu pot renunta la ele, dar mai ales vreau sa fiu in stare sa-mi strang din nou copii in brate", a adaugat cantaretul, care are impreuna cu Shanna doi copii, Landon in varsta de 5 ani si Alabama, 2 ani.

Daca lucrurile merg bine, Barker se asteapta sa paraseasca spitalul in doua saptamani. Dj AM, a fost si el eliberat de curand din spital. Si in cazul lui, doctorii sunt foarte optimisti. Oficialii Sigurantei Transporturilor Nationale au declarat ca au recuperat o inregistrare de la bordul avionului, in care pilotii incercau sa rezolve defectiunea de la bord si sa impiedice decolarea fortata, insa a cest lucru nu a mai fost posibil dupa cum se pare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.