Florin Piersic jr. (foto dreapta) il are alaturi pe tatal sau, reputatul actor de la care a mostenit numele si talentul (foto stanga), in distributia peliculelor cu care isi face debutul in regia de film: "Eminescu vs Eminem" si "Fix Alert". Preferatul in topul simpatiei romanilor, Florin Piersic se intalneste cu fiul sau in distributia ambelor filme ale "juniorului" si ii are ca parteneri pe Gianina Corondan, care isi face debutul ca actrita, Oreste, dar si Ioana Lipscinski si Petre Fumuru (in "Eminescu vs. Eminem").

In "Fix Alert", protagonisti sunt ambii sai parinti, Florin Piersic si Tatiana Iekel, dar si iubita "juniorului", Dorina Chiriac, cu care semneaza si scenariile ambelor filme. Premiera "Eminescu vs. Eminem", o satira la adresa societatii in care violenta si fuga dupa bani primeaza, va avea loc pe 20 mai, la Cinemateca "Union", la ora 18.45.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.