Ne laudam, ori de cate ori ni se ofera ocazia, cu frumusetea romancelor, confirmata in nenumarate randuri si de turistii mai mult sau mai putin celebri care ne-au calcat plaiurile

Brune, blonde sau roscate, "fetitele din Bucuresti", spun unii, sunt numai bune drept muze pentru pictori, poeti, regizori si alti "vanatori de frumuseti". Numai ca, un sondaj recent realizat in randul turistilor care au colindat lumea si au fost intrebati unde si-au clatit ochii cu cele mai multe frumuseti pe cap de locuitor, arata ca cele mai frumoase femei le-au intalnit in...Stockholm. Orasul suedez i-a cucerit pe turisti cu privelistea, dar si cu blondele care isi intampina oaspetii intotdeauna cu un zambet larg. Femeile de aici sunt nu numai frumoase, dar si prietenoase si educate.

Paradoxal, desi multi declara ca romancele sunt femei frumoase, orasele din Romania nici macar nu figureaza printre variantele de raspuns ale sondajului. S-au uratit femeile de pe plaiurile mioritice sau orasele noastre au fost excluse din start din categoria destinatiilor turistice atractive?

Pe locul doi s-a situat Copenhaga, din Danemarca, unde se pare ca fetele sunt destul de libertine in ceea ce priveste sexul, iar pe trei Buenos Aires, scrie revista americana Traveller's Digest. Argentina este fara indoiala o destinatie demna de luat in seama pentru majoritatea barbatilor, iar Buenos Aires este "cireasa de pe tort" in ceea ce priveste atractiile turistice feminine. Probabil ca nicaieri nu vei gasi mai multe brunete voluptoase la un loc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.