Or fi si printre cititorii nostri vreo citiva care se uita pe Acasa la Numai iubirea si, pentru ei, ce am vazut si auzit vinerea trecuta la clubul Greenhours e aur curat, e hrana pentru suflet. Mai precis, am vazut-o pe Ildiko din Numai iubirea, alias Ioana Ginghina (foto), ametita pulbere dupa nenumarate paharele de Campari Orange, stind pe WC cu usa deschisa si discutind cu o prietena despre un amic lasat la masa. Ochii ii mai inchizi, dar urechile nu poti sa nu le ciulesti cind auzi urmatorul dialog:

Prietena: Iti place, fata, de Catalin?

Ildiko: Da, fata, e foarte misto!

Prietena: Nu ca e o seara misto? Tipul nu e misto?

Ildiko: Da, e super! Mama, cit imi place! Cred ca o sa il f...t la noapte pe Tudorica si nu o sa inteleaga de ce. Apoi: Fa, ce ne-am imbatat, poate ma vad prin ziare!

Ulterior, a venit si Tudorica cu o gasca, iar Ildiko s-a tinut frateste de mina cu el in timp ce sporovaia tare numai cu numitul Catalin. Ca fani ai Iubirii, banuiesc ca va intereseaza ce secrete din interiorul serialului se auzeau pina la celelalte mese. Daca Adela Popescu si Dan Bordeianu sint impreuna? Da, sint. Cum se intelege Ildiko cu Oana Zavoranu? Nasol. Cica Zavoranca e foarte naspa si la fel de vulgara ca pe sticla. Dar asta nu e un secret.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.